Aktiviteter

NYHEDSBREV 20. januar 2021

Som alle andre Coronaindstillede foreningsaktiviteter er Berleburg-Klubben også forhindret i at afholde generalforsamling lige for tiden.

Egentlig skulle vi afholde mødet i februar i.h.t. foreningens vedtægter, men vi kommer nok til at vente til slutningen af marts med at mødes.

Imidlertid vil vi gerne informere om Berleburg-Klubbens skyttefestplaner for 2021, (se nedenfor) og desuden fremsende kontingentopkrævning for 2021, således at foreningens økonomi sikres.

Du / I bedes derfor om at indbetale kontingent for 2021 straks eller i løbet af februar måned.

Kontingentbeløbet udgør 75,- kr. for enkeltpersoner og 100,- kr. for par. For pensionister er der rabat, således at enkeltpensionister betaler 50,- kr. og pensionistpar betaler 75,- kr. Kontingentet kan indbetales via netbank til vores konto i Nordea. Sørg for at navne(e) bliver anført således at betalingen registreres korrekt.

BERLEBURG-KLUBBENS NORDEA-KONTO 2276 8125 153217

Beløbet kan også indbetales via MobilePay på 20675225 til kasserer Ole Holde 

Med venlig hilsen

Olav B. Andersen    

Formand - 61456050

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

SKYTTEFESTPLANER I 2021:

Som alle ved, så var der meget få aktiviteter i foreningen i 2020 p.g.a Coronasituationen. 

I bestyrelsen vil gerne have et overblik over interessen for at lave en bustur til den årlige skyttefest i 2021, således at vi ved om der er deltagere nok til at vi kan bestille Torben (SparTours) til en bustur i dagene 1. – 6. juli 2021. 

Skytteforeningen har udsat sidste års festligheder til i år, og “Schützenkönig" fra 2019 fortsætter frem til juli i år.

Hvis der er interesse for at der laves en overnatning i Hamburg på vejen ud (som vi før har gjort), vil vi gerne vide dette sammen med din / jeres tilbagemelding. Det betyder at vi ikke skal afsted kl. 05,30 torsdag morgen. I stedet er det planen at køre kl. 08,30 om onsdagen den 30. juni. Det koster selvfølgelig lidt ekstra, både for bussen men også for logi i Hamburg.

Hvis der er mindst 30 deltagere kan turen gennemføres for 1.500,- kr. incl. logi og morgenmad i Hamburg. Prisen vil være 1.700,- kr. hvis man skal have et enkeltværelse i Hamburg. Uden ophold i Hamburg koster det 1.000,- kr. 

Bestyrelsen vi evt. leje en mindre bus, hvis der ikke er tilstrækkelig tilslutning, men det kræver ca. 20 deltagere.

I Berleburg afregnes logi individuelt. Klubben bistår gerne med værelsesbestilling.

Giv venligst besked på mail eller telefon til formanden eller kassereren senest 15. februar 2021 om du/I deltager i en bustur til skyttefesten, og om det skal være med eller uden overnatning i Hamburg på udrejsen.

 JAZZTUR I 2021:

I samarbejde med Fredensborg Jazzklub arrangeres en bustur til Berleburg i dagene 20. – 24. august.

Nærmere info og program for denne bustur fås hos Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.