Aktiviteter

Til medlemmerne.                                                                                                           

                                                                                                                                                       

SKYTTEFEST I 2019:

Information til deltagerne i turen til skyttefest i Bad Berleburg.

Berleburg-Klubben har nu bestilt bus til foreløbig 30 deltagerne, ligesom værelser er booket i Hamburg og i Bad Berleburg. Bussen har plads til 47 personer.

Det har været noget af en opgave at få værelsesønskerne til at gå op, da der er rift om overnatningspladserne især i Berleburg. MEN der er nu logi til alle deltagere.

I Hamburg bliver det ikke på Hotel Commodore (her var alle værelser allerede booket), så der er i stedet bestilt værelser på Ibis Hotel i Simon Von Utrecht Strasse 63 (cirka 500 meter fra Commodore og lidt tættere ved St. Pauli U-Bahn og Reeperbahn).

På Ibis Hotel har vi ikke kunnet opnå de samme rabatter som på Commodore, så den samlede turpris for bustur med udflugter og hotel i Hamburg med morgenmad vil være 100,- kr. højere, end tidligere udmeldt, altså 1.500,- kr. pr. person.

Der er stadig et tillæg på 200,- kr. for de 10 personer som har bestilt enkeltværelse i Hamburg, altså 1.700,- kr. pr. person. Logi i Berleburg afregnes individuelt af deltagerne.

Deltagerbeløbet skal indbetales til Berleburg-Klubben senest mandag 1. april på

KONTO 2276 8125 153217 i Nordea. Husk at anføre tydeligt navn.

Der er stadig mulighed for at deltage i skyttefestturen, da der som nævnt er 17 ledige sæder i bussen, men det bliver vanskeligt at skaffe logi, jo tættere vi kommer på arrangementet 

Busturen starter ved Asminderødgade (bag den gamle Brugs) onsdag 3. juli kl. 08,30.

Ca. 8 – 10 dage før afrejse vil der blive afholdt et informationsmøde om turen og de arrangementer og udflugter som indgår. Der vil være et modtagelsesarrangement i Berleburg torsdag aften med mad og drikke og et afslutningsarrangement mandag aften med mad og drikke. Disse arrangementer er med i turprisen.

BEMÆRK, AT HELSINGØR PIGEGARDE DELTAGER I SKYTTEFESTEN I BERLEBURG I 2019

mange hilsner

BESTYRELSEN / v. Ole Holde - 20 67 52 25