JUBILÆUM 2018 - 4. - 8. OKTOBER.

 

I 2018 har venskabsbysamarbejdet med Berleburg 50 års jubilæum.

 

De 2 foreninger, Berleburg-Klubben og Fredensborg-Ring, har næsten færdiggjort arbejdet  med at organisere fejringen af dette "guldbryllup"

 

Foreningen har bestilt SparTours bus til jubilæumsarrangementerne i Bad Berleburg, som starter i Fredensborg torsdag den 4. oktober kl. 06,00 og der er hjemkomst hen på aftenen mandag 8. oktober. 

 

Der er allerede 36 personer på deltagerlisten, heraf nogle officielle gæster fra Fredensborg Kommune. Blandt andet deltager borgmester Thomas Lykke Pedersen og viceborgmester Ulla Hardy-Hansen i festlighederne i Berleburg.

 

Der vil være et velkomstarrangement torsdag aften i Bad Berleburg, en festaften fredag 5. oktober, hvor de 50 år fejres i Christushaus i bymidten i selskab med kendte og kongelige.

 

I weekenden er der Brotmarkt, som er en høstfest med boder og underholdning, ligesom der vil blive arrangeret besøg på slottet med modtagelse af de kongelige beboere.

Der vil også blive tid lidt sightseeing i omegnen af Bad Berleburg, som foretages med vores bus.

 

Fredensborg-Ring laver et afskedsparty søndag aften med mad og drikke, inden turen går hjemad igen mandag morgen.

 

Berleburg-Klubben har allerede sørget for at bestille værelser til de fleste tilmeldte, og er selvfølgelig behjælpelig med dette også for yderligere deltagere.

 

Venskabsbyforum i kommunen har bevilget et tilskud til jubilæumsbesøget, således at prisen for at deltage forventes at være max. 500,- kr. pr. person. Dette omfatter bustur, festaften samt velkomst og afslutningsarrangementer. Hertil kommer prisen for logi og øvrige "udskejelser" under opholdet.

 

Der er plads til 45 personer i bussen, så tilmeldingen stopper når bussen er fyldt op. MEN meld dig hellere til snarest muligt, så der kan sikres logi i Berleburg.

 

mvh

 

Bestyrelsen