JUBILÆUM 2018 - 4. - 8. OKTOBER.

 

 

I 2018 har venskabsbysamarbejdet med Berleburg 50 års jubilæum, og det skal fejres i Bad Berleburg 4. - 8. oktober.

 

De 2 foreninger, Berleburg-Klubben og Fredensborg-Ring, har stort set færdiggjort arbejdet  med at organisere fejringen af dette "guldbryllup"

 

Foreningen har bestilt SparTours bus til jubilæumsarrangementerne i Bad Berleburg, som starter i Fredensborg torsdag den 4. oktober kl. 05,30 og der er hjemkomst hen på aftenen mandag 8. oktober. 

 

Der er lige nu tilmeldt 46 personer på deltagerlisten, heraf nogle officielle gæster fra Fredensborg Kommune. Blandt andet deltager borgmester Thomas Lykke Pedersen og viceborgmester Ulla Hardy-Hansen i festlighederne i Berleburg.

 

Der vil være et velkomstarrangement torsdag aften efter ankomsten i Bad Berleburg. Dette vil formentlig blive på byens skytteplads. Der vil være en festaften fredag 5. oktober, hvor de 50 år fejres i Christushaus i bymidten i selskab med kendte og kongelige.

 

I weekenden er der Brotmarkt, som er en høstfest med boder og underholdning, ligesom der vil blive arrangeret besøg på slottet med modtagelse af de kongelige beboere.
Der vil også blive tid lidt sightseeing i omegnen af Bad Berleburg, som foretages med vores bus.

 

Fredensborg-Ring laver et afskedsparty søndag aften på Hof Klingelbach med mad og drikke, inden turen går hjemad igen mandag morgen.

 

 

Berleburg-Klubben har sørget for at bestille værelser til de tilmeldte. 
 
Deltagerprisen er fastsat til 400,- kr. for medlemmer og 600,- kr. for ikke-medlemmer.
Dette beløb er excl. logi i Bad Berleburg.

 

mvh

 

Bestyrelsen